Getuigen gezocht dodelijk verkeersongeluk in Rutten

Normal mouw nieuwe uniform politie

Zondagmiddag 15 november vond tussen 12.00-13.40 uur een verkeersongeval plaats op de Ruttenseweg, waarbij een 26-jarige vrouw uit Lelystad om het leven is gekomen. Wij zoeken getuigen die iets gezien hebben tijdens of voor dit ongeluk.

Rond 13.40 uur meldde een voorbijganger een zwaar ongeluk op de Ruttenseweg, net buiten de bebouwde kom van Rutten. Een 26-jarige vrouw kwam daarbij om het leven. De jonge vrouw reed in een kleine, lichtblauwe personenauto richting Rutten en kwam vermoedelijk vanuit Bant. De melder heeft het ongeluk niet daadwerkelijk zien gebeuren. Het is een landelijke omgeving en het is nog niet volledig duidelijk wanneer het ongeluk plaatsvond en wat de toedracht was. Daarom zoekt de politie getuigen die mogelijk wel iets gezien hebben vóór of tijdens het ongeluk.

Heeft u iets gezien?

Liep, fietste of reed u tussen 12.00-13.40 uur op de Ruttenseweg en heeft u het kleine lichtblauwe voertuig wellicht gezien? Heeft u camerabeelden of andere informatie die de politie wellicht kan helpen om de oorzaak te achterhalen? Neem dan contact op met de politie via telefoon 0900-8844. Liever anoniem iets melden? Dat kan ook via M-online of telefoon 0800-7000.

Adverteren op EmmeloordActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op EmmeloordActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Noordoostpolder
22:51

18° C

Zwaarbewolkt

1.11 km/h

61%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief