Ongeluk op Oud Kamperweg in Ens: Drie Gewonden

4 maanden geleden gepubliceerd

Op vrijdagmiddag 29 maart vond er een botsing plaats tussen een auto en een bestelbus op de N765 bij Ens. Bij dit ongeluk raakten drie mensen gewond, waaronder de 77-jarige bestuurder van het bestelbusje uit Rutten en twee inzittenden van de auto, een 32-jarige man en een 23-jarige vrouw uit Zwolle.

De Aanrijding

Het ongeluk gebeurde rond 13:50 uur op de kruising van de Oud Kamperweg en de Zwartemeerweg. Onder nog onbekende omstandigheden raakten twee voertuigen die uit tegengestelde richtingen kwamen elkaar frontaal. Hulpdiensten waren snel ter plaatse, en er werd ook een traumahelikopter ingezet.

Onderzoek Politie

De politie doet, in samenwerking met het Opsporingsteam Verkeer (OTV), FO-Verkeer en het basisteam, onderzoek naar de aanrijding. Ze willen graag reconstrueren wat er precies is gebeurd en zijn op zoek naar getuigen. Er zijn aanwijzingen dat er mogelijk een derde auto betrokken kan zijn geweest bij het ongeluk.

Oproep voor Getuigen

Heeft u het ongeluk zien gebeuren of beschikt u over dashcambeelden? Of heeft u mogelijk meer informatie over de mogelijke betrokkenheid van een derde auto? De politie roept op om deze informatie te delen. U kunt uw informatie of beelden delen via het tipformulier van de politie.